Theme update: Full site editing

zaterdag, 30 oktober 2021 | Website

Bel ons

+32 476 32 07 87

E-mail ons

info@luyten.website

Het aanpassen van het algemene design van je website is nu nog een stuk eenvoudiger geworden. Het was vroeger reeds mogelijk om op een eenvoudige manier de templates voor de header, footer en body van je pagina’s te bewerken in de Theme Builder. Vanaf nu kan dat nog makkelijker: namelijk gewoon vanuit de Visual Builder. Of je nu je theme aanpast of je pagina zelf, dat maakt nu helemaal niet meer uit. Als je nu een aanpassing aanbrengt in bijvoorbeeld de header in de visual builder, dan wordt die wijziging ook doorgezet naar de header van alle andere pagina’s die dezelfde template gebruiken. Naar onze mening een enorm sprong vooruit qua gebruiksvriendelijkheid! Je leest er alle details over op de Divi website of je kan ook volgend filmpje bekijken: