Managed WordPress grondig vernieuwd

maandag, 31 augustus 2020 | Website, Hosting, Web Hosting, Webshop

et|icon_phone|

Bel ons

+32 476 32 07 87

far|fa-envelope|

E-mail ons

info@luyten.website

WordPress

We beperken onze upgrades niet enkel tot extra capaciteit, geheugen en caching mogelijkheden. Voor onze Manages WordPress klanten, hebben we nog heel wat meer in petto! Laten we even opsommen wat er nu allemaal inbegrepen is in elke Managed WordPress account:

 1. WordPress Management en ondersteuning
  Wij beheren je WordPress website voor jou. Heb je vragen, stel ze ons en we brengen het kosteloos in orde. Wil je het zelf regelen? Dat kan, wij zullen je ondersteunen.
 2. WordPress Admin account – NIEUW
  Je krijgt een gewone account om je website te beheren, maar als je dat wil, dan geven we je ook een aparte Admin account, waarmee je zelf toegang krijgt tot de wondere wereld van je WordPress installatie en bijvoorbeeld ook zelf je WordPress backups kan beheren en Staging sites kan opzetten.
 3. Installatie van updates
  Wij monitoren en installeren de updates voor zowel WordPress, uw theme’s en plugins.
 4. Privacy en Cookies – VERNIEUWD
  Op elke site is een premium plugin geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat je website compliant is aan de Europese Privacy wetgeving (GDPR) en cookie wetgeving.
 5. Offsite Premium WordPress Backup – NIEUW
  Naast de standaard hosting backups, maken wij ook gebruik van een Premium WordPress backup, waarmee specifieke backups van je WordPress omgeving gemaakt worden die offsite bewaard worden gedurende 30 dagen.
 6. Staging omgevingNIEUW
  Wil je aanpassingen aan je website aanbrengen, maar wil je die eerst even op een niet-publieke website testen? Dat kan, je maakt in een handomdraai een staging omgeving. Heb je hem niet meer nodig? Geen probleem, dan verwijder je hem terug.