SEO: Verbeter de positie van je website in zoekresultaten

maandag, 20 april 2020 | Luyten.Website, Webshop, Website

et|icon_phone|

Bel ons

+32 476 32 07 87

far|fa-envelope|

E-mail ons

info@luyten.website

Wie wil er nu niet dat zijn site bovenaan komt te staan in de zoekresultaten? Dat gebeurt echter niet vanzelf. In de loop van de tijd hebben mensen al zoveel pogingen gedaan om de zoekmachines te vlug af te zijn. Er werden daarom enorm complexe algoritmes uitgedacht om die misleiding onmogelijk te maken en zelfs af te straffen.

SEO of zoekmachine optimalisatie is daardoor een vrij complex gegeven geworden. Alle Managed WordPress websites van Luyten.Website zijn echter uitgerust van de uitstekende plugin Rank Math, die je helpt om je site aan te passen aan zoekmachines en zo beter te scoren. Zij houden dagdagelijks de ingewikkelde SEO materie in de gaten en passen hun plugin aan zodat wij ons kunnen concentreren op de inhoud van de website en Rank Math is er letterlijk in kantlijn om ons handige tips te geven om onze pagina’s te verbeteren wat betreft zichtbaarheid voor zoekmachines.

Gezien veel zaken momenteel noodgedwongen gesloten zijn of op een laag pitje draaien omwille van de corona-crisis, dachten we dat het voor velen onder jullie nu misschien een goed idee is om wat tijd te besteden aan het verbeteren van de SEO van je website. Je kan hiermee namelijk de positie van jouw site enorm beïnvloeden, zonder dat je hoeft te investeren in dure advertentiecampagnes.

Op het Help Center heb ik zo enkele handige artikels klaargezet:

  1. Hoe voer ik een SEO Audit van mijn website uit in enkele seconden?
  2. Optimaliseer de inhoud van je website
  3. Zoek en herstel verbroken links
  4. Blijf je SEO regelmatig onderhouden

Op het Help Center zelf, vind je nog wat meer artikels terug. Zoals steeds, kan je ons altijd contacteren met specifieke vragen.