Is de privacy- en cookieverklaring van je website nog wel up-to-date?

donderdag, 2 april 2020 | Website

et|icon_phone|

Bel ons

+32 476 32 07 87

far|fa-envelope|

E-mail ons

info@luyten.website

Op een website moeten er heel wat zaken vermeld staan die wettelijk vereist zijn. Door de technologie die gebruikt wordt op een moderne website, is er zo meestal een privacyverklaring en een cookieverklaring vereist naast de officiële contactgegevens en algemene voorwaarden. En die informatie moet ook steeds up-to-date blijven!

Gelukkig is het een fluitje van een cent (bij wijze van spreken) om deze informatie steeds bij te werken. Alle websites die door Luyten.Website worden onderhouden met een Managed WordPress formule kunnen gebruik maken van een plugin die hier speciaal voor wordt bijgewerkt en die het aanpassen van deze documenten herleidt tot het invullen van een reeks vragen.

Zorg ervoor dat ook de wettelijke documenten van jouw website up-to-date blijven. Je leest er alles over op onze Support website.

Heb je nog geen Managed WordPress oplossing van Luyten.Website? Neem dan even contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.