Nieuwsbrieven versturen vanuit je WordPress website

woensdag, 20 november 2019 | Website, E-mail, Webshop

et|icon_phone|

Bel ons

+32 476 32 07 87

far|fa-envelope|

E-mail ons

info@luyten.website

Vanaf nu kan je rechtstreeks vanuit je WordPress website nieuwsbrieven versturen. Je hoeft dus geen account meer aan te maken bij een externe Amerikaanse dienst, maar kan rechtstreeks vanuit je WordPress dashboard nieuwsbrieven samenstellen en versturen!

Niet enkel de nieuwsbrieven zitten nu vervat in je website, maar ook het beheren van je lijsten met abonnees en templates zitten nu allen binnen dezelfde interface. Uiteraard kunnen bezoekers ook rechtstreeks op je website inschrijven voor je nieuwsbrief: ze vullen hun e-mail adres en eventueel naam en voornaam is en ze worden automatisch toegevoegd aan de abonneelijst.

De mails bevatten geen advertentiebanier voor de e-mail dienst zelf en elke mailing kan netjes ingepland worden om op een bepaalde datum op een bepaald tijdstip verstuurd te worden en na het versturen kan je gedetailleerde statistieken opvragen over wie je nieuwsbrief leest, niet leest, hoe vaak ze de mail openen, wanneer, waar ze op klikken en noem maar op.

De mail editor aan het werk

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: heb je maximum 1000 contacten, dan is het versturen van de nieuwsbrieven helemaal gratis! Wil je er meer versturen? Geen probleem, er zijn formules tot maar liefst 100000 mails per maand!

Interesse? Ga dan zeker eens kijken op onze website of contacteer ons voor meer informatie.