Nieuwe prijzen voor automatische vertalingen

zondag, 17 november 2019 | Website

et|icon_phone|

Bel ons

+32 9 277 18 48

far|fa-envelope|

E-mail ons

info@luyten.website

De maker van WPML, de plugin om je website te vertalen, heeft enkele aanpassingen doorgevoerd in de prijzen van de automatische vertaling. De kostprijs voor het gebruik van de plugin zelf en het zelf vertalen of vertalen door anderen van de inhoud op je website is dezelfde gebleven, het gaat enkel om het gebruik van de automatische vertaling.

Dit bieden ze nu aan onder de vorm van een maandelijks abonnement, afhankelijk van het aantal woorden dat je per maand gaat vertalen. Zo kost het vanaf nu iets minder dan 5 euro per maand om 5000 woorden per maand te vertalen. Het overzicht van alle prijzen, vind je op de website van WPML.