Divi 4 uitgebracht!

vrijdag, 18 oktober 2019 | Website, Webshop

Bel ons

+32 476 32 07 87

E-mail ons

info@luyten.website

Deze week werd Divi v4 gelanceerd! Divi maakt het niet alleen super eenvoudig om een website te bouwen en aan te passen, maar maakt het ook nog eens heel leuk ! Opties waar je vroeger vrij complexe code voor moest schrijven, liggen nu binnen ieders handbereik doordat je je website visueel kan bouwen.

Met versie 4 gaat Divi weer een stuk verder en kan je echt elk stukje van je website tot in de kleinste details beheren via Divi. Want je kan nu niet alleen je pagina’s en berichten via Divi bouwen, maar headers, footers, product- en stoppagina’s en ga zo maar door.

Een filmpje zegt meer dan woorden…

Op dit moment testen wij de compatibiliteit van de nieuwe Divi versie met onze eigen omgeving. Onze klanten kunnen verwachten dat de nieuwe Divi versie eerstdaags uitgerold kan worden naar alle Managed WordPress websites.