Nieuwe Webshop Mogelijkheden met de WooCommerce Builder voor Divi

zaterdag, 14 september 2019 | Webshop

Bel ons

+32 476 32 07 87

E-mail ons

info@luyten.website

Eerder deze week werd Divi v3.29 uitgebracht met uiteraard terug wat leuke nieuwigheden. Niet alleen werd de Divi builder verder geoptimaliseerd, waardoor alles heel wat sneller werkt, er werden ook maar liefst 16 nieuwe modules toegevoegd voor WooCommerce webshops. Met de WooCommerce Builder update kan je je website volledig naar je hand zetten! Bekijk de video’s hieronder voor alle details:

 

De WooCommerce Builder voor Divi

De Divi Performance Update

Automatisch beschikbaar op jouw WordPress Website

Uiteraard wordt ook deze update automatisch door ons voor je geïnstalleerd wanneer je beschikt over een Managed WordPress website van Luyten.Website. Je hoeft er helemaal niets voor te doen: de nieuwe mogelijkheden zijn gewoon beschikbaar in je WordPress Dashboard.

Heb je geen Managed WordPress Website, dan kan je de update zelf installeren of je kan opteren om al het onderhoud van je website door ons te laten uitvoeren en dan heb je er geen omkijken meer naar.