Brick Event: De leukste LEGO beurs van België: 5 en 6 oktober

zaterdag, 14 september 2019 | Events, Referenties

et|icon_phone|

Bel ons

+32 476 32 07 87

far|fa-envelope|

E-mail ons

info@luyten.website

Binnenkort gaat de 5de editie van Brick Event door in het PTI te Eeklo. Op Brick Event komen AFOL’s (Adult Fan Of LEGO) hun bouwwerken voorstellen aan het publiek. We willen laten zien wat we in onze hobby bouwen en wat je nog meer kan met LEGO dan wat je kan kopen in de winkel. Er is voor elk wat wils: gaande van LEGO City layouts, Technics, Star Wars, treinen, maar je kan er ook nieuwe en tweede hands LEGO kopen. Verder is er een cafetaria waar je gezellig iets kan drinken, een pannenkoek of een frietje eten.

 

Benieuwd? Kom zeker eens langs!

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Waar?

Polyvalente zaal van het PTI te Eeklo
Roze 131, Eeklo

Er is een ruime parking voorzien!

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Wanneer?

Zaterdag 5 oktober 2019 van 10h tot 18h
Zondag 6 oktober 2019 van 10h tot 17h