Vandaag werd versie 3.0.48 van Divi uitgebracht, een theme framework dat we bij meer en meer nieuwe websites gebruiken. Divi maakt het mogelijk om op een zeer geebruiksvriendelijke en intuïtieve manier websites op te bouwen. Met de update van vandaag is het gebruiken van kleurige achtergronden, afbeeldingen van achtergronden en effecten op achtergronden weer een stuk uitgebreid. In onderstaand videofragment leer je er alles over.

Klanten die gebruik maken van het Divi theme kunnen gebruik maken van de nieuwe functionaliteit van zodra ze upgraden naar de nieuwste versie van Divi. Klanten die een WordPress Elegant Pack krijgen de update in de loop van de komende dagen sowieso van zodra Luyten.Website deze gratis op uw uw site bijwerkt.

Wil je op jouw website ook gebruik maken van Divi of heb je graag meer informatie of wil je gewoon eens een losse babbel over je website, neem dan zeker contact met ons op.

Pin It on Pinterest