Toen ik startte met Luyten.Info wou ik websites maken voor KMO’s en verenigingen, maar ook softwareprogramma’s voor hen ontwikkelen en hen adviseren over hun IT en telecom behoeften. De opzet was – en ís – dat ik een leuke babbel kan hebben met (potentiële) klanten om hen en hun organisatie te leren kennen, wat ze doen, wat ze willen en welke richting ze uit willen. Op basis daarvan bekijken we dan hoe ik hen daarbij het beste kan helpen. Voor sommigen zal ik enkel de aanzet geven, voor anderen verzorg ik alles van A tot Z, zonder dat ze er zelf veel zorg en tijd moeten aan besteden. Hiermee rekening houdend, vond ik Luyten.Info(rmatica) of Luyten.Info(rmatie) dan ook een uitstekende naam voor mijn bedrijf.

Ondertussen zijn we meer dan 10 jaar verder en is het maken en onderhouden van leuke websites de hoofdtaak geworden. Daarom heb ik – na lang beraad – beslist om de naam om te dopen tot Luyten.Website. Uiteraard blijf ik alle bestaande dienstverlening verder zetten, alleen komt de focus iets meer te liggen op het maken van websites en webshops.

Het stopt echter niet bij de naamsverandering… Nog in de loop van deze maand, mag u enkele aankondigingen over nieuwe diensten verwachten over onze website oplossingen. Blijf deze site dus zeker in de gaten houden !

Pin It on Pinterest