E-mail is onmisbaar geworden in onze moderne samenleving. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak worden er dagelijks tientallen mails uitgewisseld. Bovendien moet we alles netjes gaan plannen in takenlijsten en agenda’s om toch maar niets over het hoofd te zien. Nu bestaan er tal van mailprogramma’s, maar bij Luyten.Info waren we van mening dat de standaard tools net niet flexibel genoeg waren of hier en daar wat tekortkomingen vertonen. Zoals u wellicht weet, maken we er onze missie van om u het leven makkelijker te maken, en in dat oogpunt zijn we dan ook op zoek gegaan naar een programma die uw mail zo goed mogelijk kan beheren, maar meteen ook uw taken, contacten en agenda netjes kan bijhouden.

Outlook zegt u? Absoluut, Outlook is een fantastisch programma, maar de huidige versie (Outlook 2016) omvat enkele eigenaardigheden waardoor het niet altijd zo evident is om goed met andere diensten samen te werken die net iets anders werken dan de standaard tools van Microsoft.

Uiteindelijk zijn we voor Windows terechtgekomen bij eM Client. Dit programma is (mits enige beperking tot 2 accounts en niet commercieel gebruik) gratis. Onbeperkt gebruik kost echter slechts € 39,95 excl. BTW en maakt het je mogelijk om met een en hetzelfde programma je mail, contacten, agenda, taken van diverse platformen te combineren en te beheren.

Een kleine greep uit het gamma van mogelijkheden:

  1. Volledig Nederlandstalig (meertalig)
  2. Gebruiksvriendelijke, moderne interface
  3. Werkt probleemloos op touchscreens (bijvoorbeeld Microsoft Surface)
  4. Beheer van mail, agenda, taken, contacten in 1 en hetzelfde programma
  5. Gebruik van verschillende diensten door elkaar (zo kan je bijvoorbeeld je basic e-mail box combineren met een agenda op Google of iCloud en je contacten bewaren op Outlook.com)
  6. Geavanceerde regels die mails op basis van in te stellen voorwaarden kunnen verplaatsen of andere acties kunnen uitvoeren.
  7. Nog veel, veel meer…

We gebruiken het programma nu reeds enkele maanden intensief en zijn er zodanig van overtuigd dat we contact hebben opgenomen met de producent om het te mogen opnemen in ons dienstengamma. We zijn dan ook fier dat we vanaf nu eM Client reseller zijn. Je kan dus bij Luyten.Info terecht voor eM Client licenties en bij aanschaf van uw licentie bij ons, stellen we uw mailbox netjes voor u in, zonder extra kosten.

Wil je er meer over weten, bekijk dan zeker onze website of neem even contact met ons op.

(Voor Mac kwamen we tot de conclusie dat de standaard geleverde applicaties in OS X ruimschoots volstaan).

Pin It on Pinterest