Gebruik van SSD harddisks

Tot nu toe hebben we er nog niet veel publiciteit mee gemaakt, maar wist je dat al onze Linux hosting formules draaien op supersnelle SSD disks en niet langer op (de veel tragere) gewone harddisks. Dit zorgt er uiteraard voor dat uw WordPress website (of andere Linux website heel wat sneller draait!

Nu ook caching opties beschikbaar: uw website wordt supersnel !

Sinds kort bieden we ook caching opties aan, onder de naam Performance hosting. Het komt er hier op neer dat veel gebruikte data bewaard wordt op een geoptimaliseerde opslagplaats en zo nog veel sneller toegankelijk is. Wat is het gevolg? Uw website wordt nog eens veel sneller, want in veel gevallen komt de informatie rechtstreeks uit het geheugen van de server!

Hebt u een zeer drukke website of wenst u meer informatie over onze Performance hosting, neem dan een kijkje op onze website en neem dan zeker contact met ons op!

[idz_button url=”/contact” color=”green” size=”small” type=”round” target=”_self”]Contacteer ons[/idz_button]

Pin It on Pinterest