Sinds de introductie van ons nieuwe hosting platform in maart 2015, hadden onze klanten een verschillende gebruikersnaam voor de administratieve website en voor hun hosting controlepaneel. We zijn echter van mening dat we tegenwoordig al meer dan genoeg verschillende wachtwoorden moeten onthouden. Daarom hebben we vanaf nu nog slechts 1 klanten portaal: www.Luyten.Website/klant. Vanaf deze website krijgt u toegang tot volgende informatie:

  • Looptijden van de diensten
  • Logingegevens voor hosting, ftp, databases, mailboxen, …
  • Geregistreerde activiteiten op projecten (je kan bijvoorbeeld nakijken hoeveel tijd er reeds op een project werd besteed aan ondersteuning of ontwikkeling)
  • Alle tickets en andere mail communicatie
  • Openstaande en betaalde facturen
  • En nog veel meer…

Via deze ene website, krijgt u dus toegang tot alle relevante informatie betreffende uw website of email. Om aan te melden kunt u gebruik maken van eender welke van de oude logins: ze laten allen toe aan te melden op uw klanten portal.

Pin It on Pinterest