Ben je LEGO fan, heb je kinderen die met LEGO spelen of experimenteer je zelf graag met LEGO bouwwerken? Kom dan zeker een langs op Brick Event op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2015 in Doornzele. Luyten.Info sponsort dit evenement en zal er uiteraard ook zelf aanwezig zijn. Heel wat LEGO fans komen er hun exclusieve bouwwerken demostreren en zullen u met alle plezier meer informatie geven over hun hobby.

Voor wie nog niet eerder een LEGO beurs heeft bijgewoond, enkele foto’s van andere beurzen u een idee te geven van wat u kan verwachten:

Dus, heb je het weekend van 3 en 4 oktober nog geen plannen, of kan je ze combineren met een uitstapje naar Doornzele (tussen Gent en Zelzate), dan ben je zeker welkom! Het evenement gaat door in het ontmoetingscentrum Ter Gulden Celle, in de Doornzele Dries 57 te Evergem en is beide dagen doorlopend open van 10-17u.

Pin It on Pinterest