Na meer dan 10 maanden hard werken, zijn we trots om met  onze eigen Cloud Hosting formules naar buiten te kunnen komen ! Inderdaad, wanneer u vandaag onze website bezoekt, zult u wellicht niet merken dat ze gehost wordt op verschillende servers in de clous. Wat u wél zult merken is het volledig vernieuwde hosting aanbod. Onze verschillende comfort hosting formules hebben plaats gemaakt voor één alles overkoepelende CloudSite formule.

Met een CloudSite krijg je alle vrijheid qua technologie (PHP, ASP, .NET 2-4, MySQL, SQL Server, …), maar ook qua capaciteit, en verbruik. Want een CloudSite komt met onbeperkte diskruimte, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal MySQL of SQL Server databases, een onbeperkt aantal SmarterMail mailboxen … Maar het sterkste punt is nog het Cloud karakter: uw website wordt niet langer gehost door 1 web server, maar (indien nodig) door enkele honderden cloud servers die naadloos samenwerken. Is er een probleem met 1 van de servers, moet er een bepaalde server tijdelijk offline voor onderhoud? Geen probleem, dan nemen enkele andere server het automatisch, zonder onderbreking over. Ja, u begrijpt het goed, dit zorgt voor een 100% uptime !!

Hebt u normaal gezien een zeer rustige site, maar organiseert u bv. jaarlijks een evenement die massa’s volk naar uw zaak én naar uw website lokt? Geen probleem, onze Cloud omgeving merkt dit automatisch op en zorgt ervoor dat uw website, zonder manuele tussenkomst, voorzien wordt van de nodige serverkracht. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want u beschikt reeds over een CloudSite met alle toeters en bellen voor slechts € 225 excl. BTW per jaar !!

Classic Hosting – Beperktere Hosting op 1 platform

Vindt u maar niets aan al die toeters, bellen en mogelijkheden van een CloudSite en hebt u liever een beperkte hosting omgeving tegen een superlaag tarief? Geen probleem. Vanaf nu bieden we ook hosting accounts aan met de basismogelijkheden en dit vanaf € 66 excl. BTW per jaar. U kiest het platform: Linux (met php en mysql) of Windows (met ASP, .NET en SQL Server) krijgt er uiteraard nog enkele mailboxen bij (pop3/imap).

Wat te kiezen ?

Voor welk platform u kiest, bepaalt u zelf. Wenst u complete vrijheid en zeer uitgebreide mogelijkheden qua gebruik van technologie op uw website én mail? Dan kiest u voor een cloudsite. Hebt u een beperktere website en een beperkter budget en geen nood aan uitgebreide synchronisatie mogelijkheden qua mail, agenda, e.d., dan kan je kiezen voor Classic Hosting.

 

Pin It on Pinterest