De meeste van onze klanten beheren hun WordPress website via het Dashboard van WordPress, wat uiteraard een uitstekende manier is om je site tot in de kleinste details op punt te stellen. Het is echter ook mogelijk om een WordPress website te beheren vanaf een programma op je computer. Hiervoor zijn meerdere programma’s beschikbaar, waarvan Windows Live Writer eruit springt met het bewerken van artikelen inclusief opmaak, foto’s, video fragmenten, …

Mensen met een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen hun site echter ook on-the-read updaten met de gratis WordPress app. Je kan er niet alleen nieuwe artikelen publiceren en bestaande aanpassen, maar ook commentaar verwerken. Heb je een iPhone of iPad, probeer deze app dan zeker eens uit! (ook dit artikel werd geschreven en online gezet met de WordPress app.

Pin It on Pinterest