WordPress 3.0, de dertiende belangrijke nieuwe versie van WordPress en het hoogtepunt van een half jaar van het werk met 218 medewerkers, is nu beschikbaar (de Nederlandstalige versie volgt binnenkort). Naast heel wat bug fixes en optimalisaties, zijn er heel wat nieuwe mogelijkheden toegevoegd of verder uitgewerkt. Zo kunnen ontwerpers van thema’s van heel wat meer gereedschap gebruik maken bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe layouts voor de WordPress websites.

Als eindgebruiker biedt WordPress 3 u een nog meer gestroomlijnde en lichtere interface dan voorheen, inclusief ingebouwde contextgevoelige hulp. Maar misschien is het beter dat je gewoon even kijkt naar deze video, die enkele van de voornaamste nieuwigheden in beeld brengt.

[HTML1]

Ben je geïnteresseerd in een WordPress website of wens je je huidige WordPress website te upgraden naar versie 3.0, neem dan zeker contact met ons op.

Pin It on Pinterest