U kunt reeds langer nieuwsbrieven en mailinglijsten versturen via onze SmarterMail servers. Recent werd deze functionaliteit echter heel wat uitgebreid. 

Templates

Zo kan er nu onder andere met templates gewerkt worden. Dit houdt in dat u één of meerdere sjablonen van een nieuwsbrief kunt aanmaken (of laten aanmaken). Wanneer u een nieuwsbrief wilt versturen, dan hoeft u enkel de template te selecteren en de volledige opmaak, logo’s, … worden reeds aan de mail toegevoegd. U hoeft enkel nog de inhoud van de nieuwsbrief zelf in te tikken en op Verzenden te klikken en het systeem zorgt ervoor dat uw nieuwsbrief uitgestuurd wordt.

Opvolging

Mensen veranderen dikwijls van email adres, mailboxen zitten soms vol, … Er kan tijdens het versturen van nieuwsbrieven altijd wel iets verkeerd gaan. SmarterMail is daarom uitgerust met uitgebride bounce management mogelijkheden. Zo kunt u zien welke berichten er reeds per abonnee worden verstuurd, of deze persoon deze bericht wel heeft ontvangen Indien niet, hoeveel keer het reeds is voorgekomen dat een mail niet afgeleverd kon worden…

Waarom deze optie?

Waarom zou u nu kiezen voor deze optie, wanneer u de mails ook via uw eigen mail programma kunt versturen? Wel, eigenlijk mag dat niet. Zo goed als alle internet providers leggen beperkingen op over het aantal mails dat u mag versturen. Zo is het bij de meeste providers verboden dezelfde mail naar meer dan 30 adressen te versturen, mag je bij de meeste providers niet meer dan een bepaald aantal mails per uur versturen, moet een nieuwsbrief eigenlijk zijn uitgerust met een automatisch systeem om uit te schrijven (een abonnee moet zich in principe met 1 muisklik volledig automatisch kunnen uitschrijven)… Wel dit is allemaal voorzien in deze optie. U kunt uw contacten moeiteloos importeren en vanaf dan gebeurt het volledige beheer van contacten zo goed als automatisch. Wanneer u een nieuwsbrief wil versturen, hoeft u enkel nog bekommerd te zijn om de inhoud. Is die, af dan verzend je gewoon, en SmarterMail zorgt ervoor dat uw mail terecht komt bij uw abonnees, en u hoeft u niet aan te trekken van de beperkingen van uw provider, want dat hebben wij reeds allemaal geregeld.

In de Professional hosting pakketten is steeds 1 mailinglijst inbegrepen. Bijkomende mailinglijsten zijn beschikbaar voor € 15 ex btw per jaar.

Pin It on Pinterest