Onze Comfort Hosting pakketten zijn allen uitgerust met de zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide SmarterMail mailservers. Voor wie geen nood heeft aan een volledig hosting pakket, bieden we sinds kort ook specifieke SmarterMail hosting aan…

Maar wist u dat u, ook met SmarterMail altijd en overal toegang kunt hebben tot uw mail, agenda, taken en contacten op uw mobiele telefoon? SmarterMail ondersteunt nu ook Exchange ActiveSync en fungeert daardoor als een volwaardige Exchange server voor uw mobiele telefoon. Windows Mobile, Nokia, Samsung, iPhone, Android toestellen, … met ondersteuning voor Exchange ActiveSync kunnen hierdoor steeds en overal aan uw belangrijke informatie, waar u ook bent. Even snel een mailtje sturen? Geen probleem! Oei, maar wat was dat email adres nu weer? Geen probleem: uw contacten zitten ook in uw telefoon, want alles wordt constant gesynchroniseerd !

Exchange ActiveSync is beschikbaar als optie op een SmarterMail mailbox en kost € 25 ex btw per jaar.

Wenst u hier meer informatie over? Aarzel dan niet om ons te contacteren !

Pin It on Pinterest