De NaviCat familie is een reeks software programma’s waarmee u vanaf uw eigen computer, snel en eenvoudig uw databases (op uw computer, op onze servers of elders) kunt beheren. Daar waarwe tot nu toe vornamelijk aanraden om PhpMyAdmin te gebruiken (wat uiteraard nog steeds kan), biedt NaviCat toch een veel eenvoudigere interface aan.

Vanaf maart 2010 is Luyten.Info “Authorised Reseller” van NaviCat. Dit houdt in dat we vanaf nu de producten van NaviCat kunnen en mogen aanbieden aan onze klanten. Zo kunnen we vanaf nu reeds NaviCat toepassingen aanbieden vanaf € 60 ex btw !NaviCat bestaat reeds een hele tijd en heeft ondertussen ondersteuning voor MySQL, Oracle en PostgreSQL databases. Het pakket omvat zo goed als alle toeters en bellen om uw databases zelf te beheren.

Om even de voornaamste aan te halen:

  1. Aanpassen van gegevens in uw databases
  2. Het maken, beheren en opvragen van queries
  3. Inplannen van jobs (bv. offline backups van uw databases)
  4. Importeren en exportern van gegevens van en naar andere toepassingen
  5. Backup en restore van databases
  6. Connecties via een beveiligde verbinding
  7. Mogelijkheden om te verbinden via HTTP (handig indien u achter een firewall zit)
  8. Aanmaken en opvragen van rapporten

Bent u geïnteresserd in NaviCat? Aarzel dan niet om ons te contacteren !

Pin It on Pinterest