Onze e-mail servers werden vandaag geupgrade naar SmarterMail 6.1.

SmarterMail biedt heel wat meer dan de gemiddelde mail server en ook met deze nieuwe versie zijn er heel wat nieuwigheden bijgekomen. Waar er reeds een zeer vergevorderde webmail interface beschikbaar was, die nauwelijks moest onderdoen voor een volwaardige personal information manager zoals Outlook, is deze nu nog eenvoudiger in gebruik. Naast al uw emails, beheer u ook uw agenda, contacten, taken, notities, … en die van uw collega’s of familieleden.

Nieuw in deze versie zijn is onder meer een nog verder doorgedreven synchronisatie met Outlook 2007 en hoger. Waar je vroeger nog een apart client toepassing nodig had om andere agenda’s te synchroniseren en vooral in deze agenda’s te schrijven, wordt dit nu out-of-the-box ondersteund.

Ook over-the-air synchronisatie via Microsoft ActiveSync (voor bijvoorbeeld Windows Phones, Nokia gsm’s, …), wordt mogelijk met de optionele ActiveSync services. Dit betekent dat u alles in huis hebt om probleemloos met uw familie en collega’s samen te werken. Maar vooral, SmarterMail zit gratis inbegrepen in elke Comfort Hosting formule!

Veel van onze klanten maken gebruik van mailinglijsten om nieuwsbrieven te versturen. Ook deze functionaliteit werd verder uitgebouwd: het systeem kan nu nog eenvoudiger uw abonnees beheren en beschikt nu ook over bounce management (welke mails om de één of andere reden niet afgeleverd kunnen worden). Ook het versturen van nieuwsbrieven, al dan niet op basis van een voorgedefinieerde template, is stukken eenvoudiger geworden.

Hebt u als bedrijf of organisatie graag dat alle mail van de organisatie er hetzelfde uitzien? Nu kunt u een standaard signature voor uw hele domeinnaam definieren op één enkele plaats.

Gebruikt u ook Windows Live Mail, Hotmail, Gmail, Exchange, of andere producten? SmarterMail kon reeds uw e-mails uitlezen en toevoegen aan uw SmarterMail mailbox, maar nu kunt u ook probleemloos van deze producten naar SmarterMail overstappen via een migratie wizard die al uw mail en contacten netjes inleest.

Wie een volledig overzicht van alle mogelijkheden van SmarterMail 6, kan terecht op de website van SmarterTools.
Een overzicht van alle nieuwigheden t.o.v. versie 5.5 vindt u hier.
Verder heeft het Amerikaanse PC Magazine onlangs een artikel aan SmarterMail 6 gewijd en heeft SmarterMail een score gegeven van maar liefst 4,5 op 5 punten !

Geïnteresseerd in een hosting omgeving met SmarterMail, neem dan gerust contact met ons op !

Pin It on Pinterest